Veloform har flyttat!

Inte längre någon nyhet då jag har haft öppet i den nya lokalen ett par veckor nu. Ännu är det inte så mycket som har hunnit komma på plats men det är på gång. Den nya adressen att lägga på minnet är:
Karl Johansgatan 66 (414 55 Göteborg; det är för övrigt bara 300 m. från gamla lokalen och samma postnummer).

Så här såg det ut utanför nya butiken i lördags morse när Cykeldanne (@cykeldanne a.k.a. Daniel Johansson. som cyklar höghjuling och samlar in pengar till Barncanserfonden), Julia Olah (@julia.onbike.olah, på första stoppet på väg till Ungern), Olivia Öhlén (@oliviacycles) och Olle Claesson (@claessonolle) mötte upp här på väg söderöver.
Interiörer får vänta lite men här arbetar Martin från Pilen Cykel (@pilencykelab) med ett ställ för ramar att hänga på väggen: