Om Veloform

Min önskan med Veloform har alltid varit att försöka skapa en sån butik och verkstad som jag själv skulle gilla att hitta, där jag skulle hitta de delar och cyklar jag själv drömt om. Det sistnämnda är inte så svårt idag då vi kan köpa vad vi vill, varifrån som helst, via internet. Men jag vill fortsätta tro på betydelsen av en kompetent butik som kan hjälpa till att lotsa fram till rätt produkt och med kunskap och erfarenhet om de prylar som säljs, med kunskap och förutsättningar, läs verkstad och verktyg, för att rätt montera och använda dessa prylar och, inte minst, en trivsam och social miljö där jag även kan träffa och lära känna andra cyklister.

Veloform är inget snabbköp, ingen snabb butik. Många kommer med sina alldeles egna problem som kräver tid att lösas, så ha inte för bråttom; ta en kaffe, slå dig i slang med andra här…

Veloform’s ”kärnprodukter” är saker för långfärdscyklisten, såväl randonneuren som den lång- eller kortväga touringcyklisten och, inte minst, vardagscyklisten som behöver riktigt bra produkter.
Även de med äldre racer- eller touringcyklar brukar hitta annars mindre vanliga saker som bromsgummin för flertalet ”utgångna” bromsmodeller, traditionella styrlindor i många färger, handtagsgummin etc.

Om affärsinnehavaren
Jag som startat och driver Veloform sedan 2003 heter Anders Jansson. Min ambition är att alla kunder ska vara nöjda med sina nya cyklar och det arbete jag utför. Välkomna in i butiken för litet cykelsnack, en fika eller för att köpa en cykel som passar dina behov.